Despre Noi

Despre Noi

ACADEMY+PLUS Trainings & Labs au apărut din dorința de a satisface o nevoie actuală a pieței de IT din Cluj-Napoca sau chiar din România. Progresul pe care l-a făcut această industrie în ultimii ani aduce cu sine o cerere mare de forță de muncă și, în consecință o acută dorință și ambiție de a ajunge să fii angajat în domeniu.

Cursurile pe care noi le derulăm au o durată de aproximativ 4 luni, în fiecare săptămână având loc două sesiuni de lucru a câte 4 h fiecare.

La nivel general, cursurile se adresează persoanelor care doresc să învețe programare, celor care își propun îmbunătățirea portofoliului de tehnologii sau de ce nu, schimbarea radicală a carierei. La nivel particular, încă din procesul de selecție, viitorii cursanți sunt îndrumați în direcția care li se potrivește cel mai bine, fiecare curs având anumite specificații.

Scopul nostru este ca la finalul trainingului fiecare cursant să fie mulțumit de progresul realizat alături de noi. Programa este realizată de trainerul care ține cursul, aceasta fiind intensivă, bazată pe practică și adaptată cerințelor pieței.

Experința profesională deținută de trainerii noștri, faptul că sunt la curent cu informații actuale despre tehnologiile și limbajele pe care le predau, constituie un avantaj competitiv al școlii noastre. La finalul cursului, dacă vei obține un punctaj mare la examen și pe parcursul celor 4 luni de training ai dat dovadă de seriozitate și interes, vei putea obține o recomandare din partea trainerului pentru un viitor job pe care ți-l dorești.

Cursurile Academy+Plus Trainings & Labs există și pentru a susține financiar educația gratuită oferită de ACADEMY+PLUS. Așadar, binele și investitția pe care le faceți în dumneavostră prin înscrierea la unul din trainguri, au efecte benefice și pentru persoanele care ajung să fie selectate în calitate de elevi la prima școală gratuită și alternativă de IT din România.

Modalitati de Plata

Plata cursului se poate face integral sau în rate. Există mai multe variante pentru plata în rate, cursantul putând opta pentru una dintre ele:

  • 4 sau 5 rate (în funcție de durata cursului ales) fară dobândă plătite cash sau în contul Academiei: RO33BTRLRONCRT0297309301
  • 3, 6, 9 sau 12 rate fără dobândă prin StarBT dacă achiziționați cursul prin magazinul nostru online.

Despre Noi

Cursurile din cadrul ACADEMY+PLUS trainings se adresează celor care își doresc să învețe programare, să-și îmbunătățească portofoliul de tehnologii sau să-și schimbe radical cariera. Încă din procesul de selecție vei fi îndrumat în direcția care ți se potrivește cel mai bine, pentru a fi siguri că la finalul cursurilor vei fi mulțumit de progresul realizat alături de noi. Programa este intensivă, bazată pe practică și adaptată cerințelor pieței. Cursurile Academy+Plus Trainings există pentru a susține financiar educația gratuită oferită de ACADEMY+PLUS.

Contact

Adresa
str. Campul Painii, nr. 3-5, Cluj-Napoca, ROMANIA

Numar de telefon
(+40) 0728 246 050

Adresa de email
trainings@academyplus.ro