Testare Automata

Începe-ți cariera acum ...

Cursul Quality Assurance Automation se adresează persoanelor care au deja cunoștințe în testarea manuală și tot ceea ce implică acest proces în dezvoltarea software. De asemenea, se adresează persoanelor care dețin cunoștințe de programare sau cel puțin au o gândire logică, bine formată. 

După absovirea acestui training, cursantul va avea cunoștințe bune despre programarea orientată pe obiecte în limbajul de programare Java, va fi capabil să construiască un framework de testare automată robust și eficient cu ajutorul celor mai folosite instrumente de pe piață. Testarea automată de interfață a paginilor web va fi subiectul și scopul principal al acestui curs. 

Training-uri in rate

Va puteti inscrie pe site sau puteti achizitiona cursul prin magazinul nostru cu pana la 12 rate fara dobanda prin StarBT.

Durata

Cursurile au o durată de 100 de ore, acest lucru însemnând 13 săptămâni. Orele sunt împărțite în sesiuni de 4 ore / sesiune.

Pe săptămână au loc câte două sesiuni, în a doua parte a zilei, in intervalul orar 18:00 - 22:00.
Zilele de curs se stabilesc de către trainer împreună cu viitori cursanți.

Ce vei invata

Programa fiecărui curs acoperă cerințele actuale ale joburilor din piața IT, materia predată este actuală, bazată pe exerciții practice, adaptate continuu. Toate noțiunile pe care le vei învăța în cadrul trainingurilor noastre, te vor ajuta să treci cu brio interviurile de angajare și să le aplici mai departe în cadrul noului tău loc de muncă. Toate aceste noțiuni tehnice vor fi completate cu două întâlniri de „soft skills”.

Costuri

Investiția pe care trebuie să o faceți pentru a dobândi cunoștințe în Testare Automata este de 1000 euro. Plata se poate face integral sau în rate cursantul putând opta deasemenea pentru o finantare prin StarBT oferit de Banca Transilvania.

Modalitati de Plata

Plata cursului se poate face integral sau în rate. Există mai multe variante pentru plata în rate, cursantul putând opta pentru una dintre ele:

  • 4 rate fară dobândă plătite cash sau în contul Academiei: RO33BTRLRONCRT0297309301
  • 3, 6 sau 12 rate fără dobândă prin StarBT dacă achiziționați cursul prin magazinul nostru online.

Înscrie-te acum!

Învață programare. Fă primul pas pentru a intra în lumea IT-ului. Îmbunătățește-ți portofoliul de tehnologii. Reorienteză-te spre o nouă carieră. Începe cu ACADEMY+PLUS Trainings & Labs.

Va rugam introduceti numele si prenumele complet din actul de identitate.

După completarea acestui formular online și trimiterea către noi, veți primi un e-mail cu toate detaliile pe care trebuie să le cunoașteți până la începerea propriu-zisă a cursului.

Despre Noi

Cursurile din cadrul ACADEMY+PLUS trainings se adresează celor care își doresc să învețe programare, să-și îmbunătățească portofoliul de tehnologii sau să-și schimbe radical cariera. Încă din procesul de selecție vei fi îndrumat în direcția care ți se potrivește cel mai bine, pentru a fi siguri că la finalul cursurilor vei fi mulțumit de progresul realizat alături de noi. Programa este intensivă, bazată pe practică și adaptată cerințelor pieței. Cursurile Academy+Plus Trainings există pentru a susține financiar educația gratuită oferită de ACADEMY+PLUS.

Contact

Adresa
str. Campul Painii, nr. 3-5, Cluj-Napoca, ROMANIA

Numar de telefon
(+40) 0728 246 050

Adresa de email
trainings@academyplus.ro