Project Management

Începe-ți cariera acum ...

Cursul de manager de proiect vă oferă toate informațiile și cunoștințele practice necesare gestionării unui proiect folosind principiul gamification. Toate informațiile prezentate vor fi însoțite de aplicații practice și jocuri menite să sedimenteze cunoștințele.

Pe parcursul cursului vom trece prin fiecare dintre constrângerile unui proiect, vom învăța să planificăm un proiect, să definim elementele principale care trebuie urmărite pe parcursul implementării astfel încât să ne asigurăm că obiectivele proiectului pot fi atinse. Vom identifica împrună uneltele și tehnicile folosite de un manager de proiect în activitatea de zi cu zi.

Pe lângă aspectele tehnice ale acestei meserii, vom lucra și pe partea de comunicare, leadership și lucrul în echipă, aspecte foarte importante mai ales în domeniul IT.

Cursul este structurat în 10 module care vor acoperi toate ariile de interes din managementul proiectelor. Fiecare modul are o componentă de evaluare a cunoștințelor dobandite și una de reluare a părților neclare.

Inscrie-te Acum

Training-uri in rate

Va puteti inscrie pe site sau puteti achizitiona cursul prin magazinul nostru cu pana la 12 rate fara dobanda prin StarBT.

Durata

Cursurile au o durată de 100 de ore, acest lucru însemnând 13 săptămâni. Orele sunt împărțite în sesiuni de 4 ore / sesiune.

Pe săptămână au loc câte două sesiuni, în a doua parte a zilei, in intervalul orar 18:00 - 22:00.
Zilele de curs se stabilesc de către trainer împreună cu viitori cursanți.

Ce vei invata

Programa fiecărui curs acoperă cerințele actuale ale joburilor din piața IT, materia predată este actuală, bazată pe exerciții practice, adaptate continuu. Toate noțiunile pe care le vei învăța în cadrul trainingurilor noastre, te vor ajuta să treci cu brio interviurile de angajare și să le aplici mai departe în cadrul noului tău loc de muncă. Toate aceste noțiuni tehnice vor fi completate cu două întâlniri de „soft skills”.

Costuri

Investiția pe care trebuie să o faceți pentru a dobândi cunoștințe în Project Management este de 1000 euro. Plata se poate face integral sau în rate cursantul putând opta deasemenea pentru o finantare prin StarBT oferit de Banca Transilvania.

Modalitati de Plata

Plata cursului se poate face integral sau în rate. Există mai multe variante pentru plata în rate, cursantul putând opta pentru una dintre ele:

  • 4 rate fară dobândă plătite cash sau în contul Academiei: RO33BTRLRONCRT0297309301
  • 3, 6 sau 12 rate fără dobândă prin StarBT dacă achiziționați cursul prin magazinul nostru online.

Înscrie-te acum!

Învață programare. Fă primul pas pentru a intra în lumea IT-ului. Îmbunătățește-ți portofoliul de tehnologii. Reorienteză-te spre o nouă carieră. Începe cu ACADEMY+PLUS Trainings & Labs.

Va rugam introduceti numele si prenumele complet din actul de identitate.

După completarea acestui formular online și trimiterea către noi, veți primi un e-mail cu toate detaliile pe care trebuie să le cunoașteți până la începerea propriu-zisă a cursului.

Despre Noi

Cursurile din cadrul ACADEMY+PLUS trainings se adresează celor care își doresc să învețe programare, să-și îmbunătățească portofoliul de tehnologii sau să-și schimbe radical cariera. Încă din procesul de selecție vei fi îndrumat în direcția care ți se potrivește cel mai bine, pentru a fi siguri că la finalul cursurilor vei fi mulțumit de progresul realizat alături de noi. Programa este intensivă, bazată pe practică și adaptată cerințelor pieței. Cursurile Academy+Plus Trainings există pentru a susține financiar educația gratuită oferită de ACADEMY+PLUS.

Contact

Adresa
str. Campul Painii, nr. 3-5, Cluj-Napoca, ROMANIA

Numar de telefon
(+40) 0728 246 050

Adresa de email
trainings@academyplus.ro