-

Programa Curs PHP Web Development

 • Introducere

  1 săptămână

  Noțiuni Fundamentale Ale Tehnologiei Web + Introducere în Limbajele HTML și CSS

  Vă vom explica noțiunile de bază ale tehnologiei Web. Veți învăța ce este un IP (Internet Protocol Address), un DNS (Domain Name Server), un nameserver și ce este HTTP-ul (Hypertext Transfer Protocol). Deasemenea, vom face o introducere în HTML (HyperText Markup Language) și CSS (Cascading Style Sheets), unde veți învăța cum se structurează codul HTML, cum se leagă cu CSS-ul și cum puteți aplica o formă și un aspect plăcut paginii create.

 • PHP

  2 săptămâni

  Algoritmi Și Noțiuni Introductive Ale Limbajului PHP

  Parcurgem informațiile de referintă ale limbajului, sintaxa de bază, vom învăța ce sunt variabilele și constantele, tipurile de variabile, expresiile și operatorii. Vom analiza în detaliu structurile de control, expresiile condiționale și metodele de iterație.

 • PHP Structural

  3 săptămâni

  PHP Structural

  Acum vom întelege rolul funcțiilor, al variabilelor globale, locale și statice. Parcurgem împreună funcțiile predefinite matematice, funcțiile cu șiruri de caractere și funcțiile de dată/timp. Vom lucra deasemenea cu funcții de creeare și editare fișiere și vom transmite date utilizand $_GET, $_POST, $_SESSION și $_COOKIE.

 • PHP Obiectual

  3 săptămâni

  PHP și OOP (Programare Orientata Pe Obiecte)

  Capitolul cuprinde noțiuniile de bază ale programării orientată pe obiecte. Vom învăța ce sunt Clasele, Obiectele și care sunt diferențele dintre ele. Vom adăuga proprietăți și metode claselor, ne vom juca cu nivelele lor de securitate, vom utiliza metode magice, le vom extinde și vom suprascrie metodele deja create. Termeni precum Abstract Class, Interface sau Trait vor face parte din limbajul nostru de zi cu zi.

 • Design Patterns

  2 săptămâni

  PHP și MVC (Model View Controller)

  Odată ce veți întelege ce înseamnă programarea orientată pe obiecte, vom trece la MVC (Model View Controller). În programare este necesară întelegerea modelelor arhitecturale datorită dimensiunilor mari pe care le pot avea proiectele. Vom lucra în MVC datorită modului de structurare. Modelul arhitectural va izola logica de business de interfața cu utilizatorul, rezultând o structură ordonată.

 • Proiectul Final

  2 săptămâni

  Proiectul Final

  Dupa acumularea cunoștințelor de PHP, OOP și MVC vom începe un proiect final ce va cuprinde toate noțiunile deprinse pe parcursul training-ului. Rămâne la latitudinea fiecărui cursant ce proiect va face, fie că e vorba de un catalog, un portal, un magazin on-line sau aplicația Web pe care visați să o dezvoltați de ceva timp.

Despre Noi

Cursurile din cadrul ACADEMY+PLUS trainings se adresează celor care își doresc să învețe programare, să-și îmbunătățească portofoliul de tehnologii sau să-și schimbe radical cariera. Încă din procesul de selecție vei fi îndrumat în direcția care ți se potrivește cel mai bine, pentru a fi siguri că la finalul cursurilor vei fi mulțumit de progresul realizat alături de noi. Programa este intensivă, bazată pe practică și adaptată cerințelor pieței. Cursurile Academy+Plus Trainings există pentru a susține financiar educația gratuită oferită de ACADEMY+PLUS.

Contact

Adresa
str. Campul Painii, nr. 3-5, Cluj-Napoca, ROMANIA

Numar de telefon
(+40) 0728 246 050

Adresa de email
trainings@academyplus.ro