PHP Web Development (PHP & MySQL)

Începe-ți cariera acum ...

Cursul PHP Web Development ce incepe in 17 Iulie se adresează persoanelor fără cunoștințe în programare dobândite în prealabil. Structura cursului permite acumularea rapidă a informaților. Trainingul va începe cu intergrarea paginilor web (web design) folosind limbaje precum HTML, CSS și JavaScript.

Pentru a putea crea un produs competitiv, vom folosi frameorkul Bootstrap, ce permite dezvoltarea paginilor web responsive. Vom continua cu noțiunile fundamentale ale programării în PHP (tipuri de date, structuri de control și structuri repetitive), urmând operațiuni cu fișiere, transfer de date și operațiuni cu baze de date (utilizând MySQL).

Unul dintre cele mai provocatoare puncte ale cursului va fi scrierea PHP utilizând programarea orientată pe obiecte (OOP).

Noțiunile fundamentale cu care vom lucra sunt: clase, obiecte, nivele de vizibilitate, clase abstracte și interfețe. Vom continua cu implementarea unor design pattern-uri precum Factory, Front Controller, Model View Controller, Repository și altele. Cursul se va încheia cu două exerciții practice, unul va utiliza design patternul MVC, iar celălalt integrarea unei teme în Wordpress.

Programa Cursului de PHP Web Development Inscrie-te Acum

Training-uri in rate

Va puteti inscrie pe site sau puteti achizitiona cursul prin magazinul nostru cu pana la 12 rate fara dobanda prin StarBT.

Durata

Cursurile au o durată de 120 de ore, acest lucru însemnând 15 săptămâni. Orele sunt împărțite în sesiuni de 4 ore / sesiune.

Pe săptămână au loc câte două sesiuni, în a doua parte a zilei, in intervalul orar 18:00 - 22:00.
Zilele de curs se stabilesc de către trainer împreună cu viitori cursanți.

Ce vei invata

Programa fiecărui curs acoperă cerințele actuale ale joburilor din piața IT, materia predată este actuală, bazată pe exerciții practice, adaptate continuu. Toate noțiunile pe care le vei învăța în cadrul trainingurilor noastre, te vor ajuta să treci cu brio interviurile de angajare și să le aplici mai departe în cadrul noului tău loc de muncă. Toate aceste noțiuni tehnice vor fi completate cu două întâlniri de „soft skills”.

Costuri

Investiția pe care trebuie să o faceți pentru a dobândi cunoștințe în PHP Web Development este de 1200 euro. Plata se poate face integral sau în rate cursantul putând opta deasemenea pentru o finantare prin StarBT oferit de Banca Transilvania.

Modalitati de Plata

Plata cursului se poate face integral sau în rate. Există mai multe variante pentru plata în rate, cursantul putând opta pentru una dintre ele:

  • 5 rate fară dobândă plătite cash sau în contul Academiei: RO33BTRLRONCRT0297309301
  • 3, 6, 9 sau 12 rate fără dobândă prin StarBT dacă achiziționați cursul prin magazinul nostru online.

Înscrie-te acum!

Învață programare. Fă primul pas pentru a intra în lumea IT-ului. Îmbunătățește-ți portofoliul de tehnologii. Reorienteză-te spre o nouă carieră. Începe cu ACADEMY+PLUS Trainings & Labs.

Va rugam introduceti numele si prenumele complet din actul de identitate.

După completarea acestui formular online și trimiterea către noi, veți primi un e-mail cu toate detaliile pe care trebuie să le cunoașteți până la începerea propriu-zisă a cursului.

Despre Noi

Cursurile din cadrul ACADEMY+PLUS trainings se adresează celor care își doresc să învețe programare, să-și îmbunătățească portofoliul de tehnologii sau să-și schimbe radical cariera. Încă din procesul de selecție vei fi îndrumat în direcția care ți se potrivește cel mai bine, pentru a fi siguri că la finalul cursurilor vei fi mulțumit de progresul realizat alături de noi. Programa este intensivă, bazată pe practică și adaptată cerințelor pieței. Cursurile Academy+Plus Trainings există pentru a susține financiar educația gratuită oferită de ACADEMY+PLUS.

Contact

Adresa
str. Campul Painii, nr. 3-5, Cluj-Napoca, ROMANIA

Numar de telefon
(+40) 0728 246 050

Adresa de email
trainings@academyplus.ro