-

Programa Curs Frontend Development

 • Introducere

  1 saptamana

  Introducere in Web Development

  Vă vom explica noțiunile de bază ale tehnologiei Web. Veți învăța ce este un IP (Internet Protocol Address), un DNS (Domain Name Server), un nameserver și ce este HTTP-ul (Hypertext Transfer Protocol).

 • HTML / HTML5

  1 saptamana

  Introducere in HTML / HTML5

  In acest capitol vom parcurge lista de cunostinte de baza legate de HTML (HyperText Markup Language), limbajul comun al oricaror pagini web. Vom trata cunostinte despre tag-uri, structuri cat si detalii despre continutul unei pagini web.

 • CSS / CSS3

  2 saptamani

  Introducere in CSS / CSS3

  CSS (Cascading Style Sheets) descrie modul de prezentare a unei pagini web. Fie ca e vorba de culoare, tipul textelor, margini, culori de font, pozitionarea elementelor, CSS e ce ofera structurii unei pagini web stilul necesar.

 • Responsive

  1 saptamana

  Responsive layouts

  Vrei ca o pagina web creata de tine sa arate bine pe smartphone-ul tau? Dar ce-ar fi daca ai vedea pagina pe tableta? Acum vei invata tips and tricks pentru o pagina web care se afiseaza exact cum trebuie pe toate rezolutiile si pe toate dispozitivele.

 • SASS

  1 saptamana

  SASS si Metodologii CSS

  Dupa ce vei invata cum sa stilizezi o pagina web, te vom ajuta sa optimizezi codul scris de tine, cat si sa il gandesti sa fie reutilizabil si modular.

 • Javascript

  2 saptamani

  Javascript

  Javascript sta la baza oricarei interactiuni cu o pagina web. Fie ca e vorba de validari, simple evenimente de click sau programele complexe, toate au la baza variabile, functii, tipuri de date si declaratii conditionale. Despre toate acestea, plus cateva librarii foarte ajutatoare (jQuery, Bootstrap etc), vei invata in acest capitol.

 • Grunt, Gulp

  1 saptamana

  Task Runners si optimizarea codului scris

  Acesta e capitolul in care vei invata cum sa optimizei codul scris de tine, cat si sa-ti automatizezi anumite lucruri repetitive, pentru a eficientiza timpul de dezvoltare a unei pagini web.

 • Photoshop

  1 saptamana

  Photoshop

  Acum ca stii care e tehnica de implementare a unei pagini web, e momentul sa inveti cum sa transpui un design existent, modern, intr-o pagina web responsive. Vom face toate acestea folosindu-ne de Photoshop, si urmand best practice-urile din industrie.

 • Proiect Final

  2 saptamani

  Proiect Final

  Acum e momentul ca, pe langa exercitiile facute in celelalte capitole, sa iti pui in practica skill-urile dobandite pana acum. Va fi momentul sa implementezi o pagina web, folosindu-te de toate best practice-urile si tool-urile existente.

Despre Noi

Cursurile din cadrul ACADEMY+PLUS trainings se adresează celor care își doresc să învețe programare, să-și îmbunătățească portofoliul de tehnologii sau să-și schimbe radical cariera. Încă din procesul de selecție vei fi îndrumat în direcția care ți se potrivește cel mai bine, pentru a fi siguri că la finalul cursurilor vei fi mulțumit de progresul realizat alături de noi. Programa este intensivă, bazată pe practică și adaptată cerințelor pieței. Cursurile Academy+Plus Trainings există pentru a susține financiar educația gratuită oferită de ACADEMY+PLUS.

Contact

Adresa
str. Campul Painii, nr. 3-5, Cluj-Napoca, ROMANIA

Numar de telefon
(+40) 0728 246 050

Adresa de email
trainings@academyplus.ro