Cursuri

Catalog Cursuri

PHP Web Development

PHP Web Development

Incepem din 31 Iulie 2018 in Cluj-Napoca

Cursul PHP Web Development se adresează persoanelor fără cunoștințe în programare dobândite în prealabil. Vom parcurge noțiunile fundamentale ale programării în PHP (tipuri de date, structuri de control și structuri repetitive), urmând operațiuni cu fișiere, transfer de date și operațiuni cu baze de date (utilizând MySQL). Unul dintre cele mai provocatoare puncte ale cursului va fi scrierea PHP utilizând programarea orientată pe obiecte (OOP). Vom continua cu implementarea unor design pattern-uri precum Factory, Front Controller, Model View Controller, Repository si altele.
Detalii Inscrie-te Acum
Frontend Development

Frontend Development

Incepem din 30 Iulie 2018 in Cluj-Napoca

Daca designul unui site web ne atrage atenția atunci când il accesăm, se datoreză muncii pe care a făcut-o un frontend developer, și anume o combinație de HTML, CSS și jQuery. Trainingul de Frontend Development se adresează persoanelor fără cunoștințe dobândite în prealabil. Ne propunem inițiera cursanților în dezvoltarea de site-uri web folosind limbaje precum HTML, CSS, jQuery sau programe precum Photoshop. Structura cursului permite asimilarea rapidă a informaților datorită exercițiilor mapate pe noțiunile învățate. Temele pentru acasă îl vor ajuta pe cursant să asimileze toată materia predată de trainer.
Detalii Inscrie-te Acum
Testare Manuală

Testare Manuală

Incepem din 20 August 2018 in Cluj-Napoca

Cursul abordează subiectul dintr-o perspectivă care pune accent pe integrarea cunoștințelor cu alte aspecte ale procesului de software development pentru a oferi o imagine completă asupra rolului și a activităților de QA. Având în vedere că softurile sunt create de către oameni, iar oamenii sunt predispuși greșelilor, industria Quality Assurance-ului a aparut în mod natural. Deși în trecut nevoia nu era atât de pregnantă, odată cu explozia tehnolgică, rolul și valoarea QA-ului au inceput să fie recunoscute și cerute din plin pe piața muncii.
Detalii Inscrie-te Acum
Project Management

Project Management

In curand in Cluj-Napoca

Cursul Manager de proiect (Project Management) își propune să vă oferă toate informațile și cunoștințele practice necesare gestionării unui proiect folosind principiul gamification. Toate informațiile prezentate vor fi însoțite de aplicații practice și jocuri menite să sedimenteze cunoștințele.Pe parcursul cursului vom trece prin fiecare dintre constrângerile unui proiect, vom învăța să planificăm un proiect, să definim elementele principale care trebuie urmărite pe parcursul implementării astfel încât să ne asigurăm că obiectivele proiectului pot fi atinse. Vom identifica împrună uneltele și tehnicile folosite de un manager de proiect în activitatea de zi cu zi.Pe lângă aspectele tehnice ale acestei meserii, vom lucra și pe partea de comunicare, leadership și lucrul în echipă, aspecte foarte importante mai ales în domeniul IT.
Detalii Inscrie-te Acum

Modalitati de Plata

Plata cursului se poate face integral sau în rate. Există mai multe variante pentru plata în rate, cursantul putând opta pentru una dintre ele:

  • 4 sau 5 rate (în funcție de durata cursului ales) fară dobândă plătite cash sau în contul Academiei: RO33BTRLRONCRT0297309301
  • 3, 6, 9 sau 12 rate fără dobândă prin StarBT dacă achiziționați cursul prin magazinul nostru online.

Înscrie-te acum!

Învață programare. Fă primul pas pentru a intra în lumea IT-ului. Îmbunătățește-ți portofoliul de tehnologii. Reorienteză-te spre o nouă carieră. Începe cu ACADEMY+PLUS Trainings & Labs.

Va rugam selectati cursul dorit.

Va rugam introduceti numele si prenumele complet din actul de identitate.

După completarea acestui formular online și trimiterea către noi, veți primi un e-mail cu toate detaliile pe care trebuie să le cunoașteți până la începerea propriu-zisă a cursului.

Despre Noi

Cursurile din cadrul ACADEMY+PLUS trainings se adresează celor care își doresc să învețe programare, să-și îmbunătățească portofoliul de tehnologii sau să-și schimbe radical cariera. Încă din procesul de selecție vei fi îndrumat în direcția care ți se potrivește cel mai bine, pentru a fi siguri că la finalul cursurilor vei fi mulțumit de progresul realizat alături de noi. Programa este intensivă, bazată pe practică și adaptată cerințelor pieței. Cursurile Academy+Plus Trainings există pentru a susține financiar educația gratuită oferită de ACADEMY+PLUS.

Contact

Adresa
str. Campul Painii, nr. 3-5, Cluj-Napoca, ROMANIA

Numar de telefon
(+40) 0728 246 050

Adresa de email
trainings@academyplus.ro